Bemutatkozás Esküvői Dj Video disco Technika Referenciák Kapcsolat

Karaoke

A karaoke partyk továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek! A felcsendülő zenei alapokra barátaival együtt énekelheti kedvenc slágerét, miközben a dalszövegeket egy nagyméretű kivetítőn látja. Az előre kiosztott zenei listák segítségével tud dalt választani, ezáltal nekem is segít abban, hogy egy pillanatra se törjük meg a rendezvény hangulatát. A széles zenei kínálat és egy határozott műsorvezető mellett, RCF hangrendszer biztosítja a tökéletes hangzást, minimum 4 darab AKG vezeték nélküli mikrofon a szabadságot, a ledes pár lámpák pedig a hangulatvilágítást. A jogtiszta, egységes megjelenésű klipeket ACER projektor segítségével tálalom Önök elé.

"Engedjen a csábításnak és ejtse ámulatba barátait néhány percre!"

Kiemelten ajánlom kisebb létszámú céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, nyugdíjas búcsúztatókra, de jól jöhet akár egy esküvői party levezetésekor is.

Kedvcsinálóként íme egy töredéke a magyar és külföldi zenei kínálatnak!

Retro Video Disco

Az 1980-as évektől az amerikai Music Television csatornahálózatnak óriási szerepe volt abban, hogy a dalok mellé készült video klipek a világ számos pontjára, így hazánkba is eljussanak. Képzeljük el, mekkora élmény lehetett az addigi rádiózás után a neves előadókat már látni is tv készülékekben! Az általam kínált retro video diszkó arra hivatott, hogy ezeket a régi élményeket napjainkban is a felszínre hozza. Egy ilyen rendezvényen a mai fiatalok rácsodálkozhatnak azokra az előadókra, akiket az idősebb generáció rég nem látott ismerősként üdvözölhet. Természetesen minden rendezvényre elviszem napjaink legjobb video klipjeit is. A mai kor technikai vívmányainak segítségével nagy felületen, jó minőségben a helyszín lehetőségeihez alkalmazkodva vetítem ezeket a vendégek elé, akik együtt táncolhatnak a sztárokkal!

Ez az esemény akár szabadtéren, fedett színpadon, nagy teljesítményű hangrendszerrel, műsorvezetéssel, intelligens és robotlámpák társaságában is kivitelezhető!
Bátran ajánlom a rendezvényt fesztiválokra, céges rendezvényekre, esküvőkre!

Kedvcsinálóként íme egy részlete a magyar és külföldi videoklip gyüjteménynek!

Retro Disco

Lemezlovaként igyekszem minden korosztályt megszólítani. Fontos nekem, hogy egy kicsit mindenki magáénak érezze az estét és a társaságot sikerüljön összekovácsolnom. Érezni kell a vendégekben lévő zenei határokat és előre látni, hogy hova szeretnénk eljutni velük. Az utazás legyen tervszerű, izgalmas és fordulatos, de a humornak és a kedves szónak is ott a helye a mikrofonban.

A fergeteges jó hangulat érdekében akár mindhárom lehetőség kombinációjával is szolgálhatok.

Ha sikerült felkeltenem érdeklődését keressen bizalommal vagy kérje árajánlatomat!

Üdvözlettel: Rudi Attila (Dj Ruboydee)

ruboydee | retro disco | video disco | esküvői dj