Bemutatkozás Esküvői Dj Video disco Technika Referenciák Kapcsolat

Szilvia és József
Nyíregyháza, 2015.07.18.

Az esküvőnk szervezése közben lett számunkra biztos, hogy esküvői DJ-re szeretnénk bízni a Nagy Napunk buliját. Bár több DJ-vel is kapcsolatba léptünk, hamar biztossá vált, hogy Attila minden szempontból megfelel az igényeinknek: profi hang-és fénytechnikával, rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és nem utolsó sorban ceremónia mesteri feladatokat is ellát. Az esküvő előtti napokban ugyan személyes problémák hátráltatták a nyíregyházi utazását, abszolút rugalmasan kezelve, a szolgáltatás színvonalát nem befolyásolva oldotta meg az eljutást. Bár a nagy távolság miatt az esküvő előtt személyes találkozásra nem volt lehetőségünk, végig biztos pontnak tekinthettük Attilát az esténket illetően: többször tartottunk hosszabb telefonbeszélgetéseket, illetve minden e-mailre szinte azonnal válaszolva közösen alakítottuk ki az este végleges programját.

A nagy estén Attila végig figyelemmel kísérte a násznép igényeit, így mind a gyerekek, mind pedig az idősebbek megtalálták a számukra kedves dalokat. Ennek is köszönhető, hogy a vésztervként betervezett játékokra abszolút nem volt szükség, a hangulat mindvégig fergeteges volt!

Ha esküvői DJ-t kellene ajánlanunk egy másik párnak, akik egy megbízható, rugalmas és profi szolgáltatóra szeretnék bízni életük egyik legfontosabb estéjének sorsát, mindenképpen ajánlani tudjuk Attilát.

Köszönünk mindent és további sok szakmai sikert, jó egészséget kívánunk!

Regina és Márk
Vasszécseny, 2015.07.11.

Először is köszönjük szépen! :) Hol is kezdjem?! :)
Mi már az elején tudtuk, hogy dj-t szeretnénk, mivel kis létszámú násznépet terveztünk, illetve mind korosztályban, mind zenei ízlésben igen összetett csapat volt. Így minden a dj mellett szólt! Attilát hosszadalmas keresgélés után, egy kollégája által találtuk meg. Amiről gyorsan kiderült: a legjobb dolog volt az egész szervezésben! Attila végig alkalmazkodott hozzánk, a személyes találkozásokat is mind hozzánk igazította, sokszor a családját háttérbe szorítva. Nagyon precíz, korrekt, profi és maximalista dj-t ismertünk meg. Ár- érték arányban messze vezeti a piacot. Rengeteg felszerelése van az alapcsomagban, felár nélkül! A buborék gép például a kinti szertartásunk hangulatát nagyon emelte, belül pedig a ledes lámpák nagyon feldobták a termet. Nagyon jó volt, tényleg csak sorolni tudnám!!! Mindenkinek ajánlani tudjuk, aki szeretné ezt a minőséget átélni! Köszönjük neked!

További jó munkát és minden jót, és persze sok-sok jó esküvőt kívánunk :)

Regina és Márk
Köszönjük!

Rita és Bence
Paks, 2015.07.04.

Attilára egy kollégája ajánlásával találtunk rá. A honlapját átolvasgatva egyből szimpatikussá vált a munkájához való hozzáállása, szakértelme, tapasztalata. Rögtön fel is hívtuk telefonon, és már tudtuk, hogy nekünk Ő kell!

A nagy távolság miatt nem sikerült személyesen találkoznunk az esküvő előtt, de ez nem aggasztott egy percig sem minket, mert biztosak voltunk benne, hogy Attila hozni fogja azt a szintet, amit mi szerettünk volna. Többször egyeztettünk telefonon, kitérve az esemény részleteire, az elképzeléseinkről kikértük a véleményét, melyet őszintén elmondott a tapasztalatai alapján. Hatalmas zenei repertoárral rendelkezik, amelyet minden egyedi igényt kielégítően, az általunk kívánt zenék listájával még ki is egészített!

A szertartásunk szabad téren, egy boros pince kertjében volt, melynek hangosításában Attila segítségét kértük. Maximálisan teljesítette a kéréseinket, diszkréten megbújva a háttérben munkálkodott az esküvőnk tökéletessé tételén. Nem voltak veszélyesen gabalyodó kábelek, látványt rondító hangfalak, ellenben a hangzás tiszta volt, érthető beszéddel, tisztán és tökéletes hangerővel szóló lágy dallamokkal. A buborékfújó tökéletes időpontban ontotta magából a buborékfelhőt, tovább fokozva a látványt. Míg Attila előkészült a vacsora helyszínén lent a pincében, addig sem maradt a násznép csendben, egy hordozható hangfalról tökéletes hangerővel aláfestésként szólt a zene. A lakodalom előtt készséggel segített nekünk egy kis képösszeállítás levetítésében, az ehhez szükséges eszközöket szintén Attila biztosította. Ez is remekül sikerült. A bulin mindenki táncolt, a zenei repertoár olyan széles körhöz elért, hogy mindenki talált olyan blokkot, melyre szívesen forgott. Sosem pangott a táncparkett, nem volt sosem szünet, folyamatosan ment a buli. Attila nagyon dekoratív arculattal rendelkezik, itt sem voltak kallódó kábelek, nem foglalt el nagy helyet, alázattal igyekezett mindenki kérését teljesíteni.
A vendégek azóta is emlegetik, hogy milyen fergeteges volt a hangulat.

Köszönjük!

Eszter és Oliver
Sopron, 2015.05.30.

Attilával egy esküvő kiállításon találkoztunk, ahonnan már épp menni készültünk, eredménytelenül... A mi vágyunk egy nem megszokott, hagyományos, idegölős lagzi volt, hanem egy laza, felhőtlen buli, ahol a megszokottól eltérően nemcsak a násznép, hanem mi is jól érezzük magunkat! :-) A vendégek magyar és német nemzetiségűek voltak, ezért nagyon fontos volt, hogy olyan zenék szóljanak, amiket tényleg mindenki ismer. Nagy segítség volt, hogy beleszólhattunk a zenei repertoárba és szép emlékként maradt meg, a rólunk készült képekből összeállított vetítés is. A vendégek is maradéktalanul elégedettek voltak, mert a helyszínen az ő kívánságaikat is teljesítette Attila. A buli fél 5-ig tartott, nem volt lazsálás, csak 1 hétig tartó izomláz! :-)

Judit és Zsolt
Győr, 2015.05.23.

Már az esküvő szervezés legelején tudtuk, hogy a nagy napra biztosan dj-t szeretnénk felkérni. Attila tökéletes választás volt több szempontból is. A szervezés során végig nyomon követte, hogy változnak az elképzeléseink és ennek megfelelően alakította ki a zenei repertoárt. Igazán lelkiismeretes, figyelmes és végig törekedett arra, hogy minden úgy alakuljon, ahogy mi azt megálmodtuk. Sokéves tapasztalatában bátran meg lehet bízni, felismeri a vendégsereg zenei igényeit. Az est során egy percig sem fordult elő, hogy üres lett volna a tánctér, azt hiszem ez mindent elmond :) Nagyon köszönjük!

Szonja és Zoltán
Szombathely, 2015.05.15.

Nem volt egyszerű dűlőre jutni az esküvői zenekar kontra dj kérdésében... Mindent egybevetve aztán úgy döntöttünk, hogy bevállaljuk a köreinkben annyira még nem olyan népszerű dj szolgáltatást. A legfőbb érvek, amik mellette szóltak, hogy szinte bármilyen zenét le tud játszani, azt pedig az eredeti, lehető legjobb minőségben.

Attilához két útvonalon is eljutottunk. Egyrészt egy dj kollégája ajánlotta, másrészt pedig pár nappal később, amikor még nem vettük fel vele a kapcsolatot, találkoztunk vele egy esküvői kiállításon. Nagyon kedvesen fogadott bennünket a standjánál, ahol már rögtön észrevettük, mennyire szereti és érti szakmáját. Rövid beszélgetés, majd egy e-mail váltás után felkértük őt esküvői dj-nek.

Pár héttel a lakodalom előtt Attila jött és nagyon alaposan felmérte helyszínünket az utolsó konnektorig, illetve megosztotta velünk a fényekkel kapcsolatos ötleteit. Megérkezve a nagy napon láttuk, hogy a fehér termünk gyönyörű fényekben úszik, kellemes zene szól és senki nem botlott meg egy kábelben sem. :) A lakodalom végig nagyon jó hangulatban zajlott, a táncterem mindig tele volt, minden vendég megtalálta a zenei ízlésének megfelelő muzsikát és Attila a kívánságokat is teljesítette. Bár néhány emberben a lakodalom elején még voltak kérdőjelek a zenével kapcsolatban, de ez nagyon hamar eloszlott mindenki fejében. A násznép vidám, boldog és elégedett volt a bulival, akárcsak mi. Attilát csak ajánlani tudjuk, felkészült, precíz és maximalista munkájában.

Tímea és László
Nagykanizsa, 2015.05.09.

Ismerősök ajánlásával találtunk Rád, mint így utólag kiderült nagyon nagy szerencsénk volt veled. Nagyon profin oldottad meg a helyzeteket, sokat segítettél a násznéppel való kommunikációban, így probléma nélkül zajlott az este. (Úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva!) A jó hangulatért Neked jár a dicséret, a csúcs hang és fénytechnikáddal, a jól megválogatott zenékkel és a poénos játékaiddal felpörgetted a násznépet. Egy felejthetetlen estét hoztál össze nekünk, az életünk legszebb napján!

Bárkinek tiszta szívből ajánlani tudunk, mivel benned nem fognak csalódni...

Kívánunk Neked még sok-sok ilyen jó estét, lakodalmat!
Még egyszer nagyon köszönünk mindent!

Edina és Joci
Sopron, 2015.04.25.

Attilát egy kedves barátunk, 40 éves születésnapján ismertük meg. Zenéire minden korosztály tudott bulizni, és ez nagyon szimpatikus volt számunkra. Egyértelmű volt már akkor, ha esküvőnk lesz mi is őt kérjük fel. Közösen megnéztük a helyszínt, megbeszéltük az este lebonyolítását. Jó ötletekkel segített bennünket, hisz ő volt a ceremónia mesterünk is egyben. Gondoskodott a hangulatról, a vetítésről és szárazjeges gépe segítségével, minden barátunkat meg tudtuk lepni valami különlegességgel. A teljes násznép jól érezte magát az este folyamán, melyre azota is, szívesen gondolunk vissza!

Köszönjük még egyszer munkádat, életünk egyik legszebb napját.
További sikereket kivánunk!

Zsuzska és Szilárd
Sobor, 2015.04.18.

Attilát egy kedves ismerősünk ajánlotta, és elmondhatjuk, hogy keresve sem találtunk volna nála jobbat. Lelkiismeretes, segítőkész, jól felszerelt volt, és látszott nagyon ért ahhoz, amit csinál. Fontos volt fontos számára, hogy minden úgy alakuljon, ahogy mi szeretnénk a nagy napon, és javaslatai tovább segítettek a lehető legtökéletesebbé varázsolni az estét. Nem csak a jó hangulatról gondoskodott, hanem a megfelelő technikát is biztosította: a kinti polgári szertartáson hangosított, az azt követő rövid pezsgőzést is feldobta buborékfújó gépe segítségével, a gyertyafénykeringőnkhöz pedig füstgéppel varázsolt meghitt, egyedi hangulatot. Ráadásul a ceremóniamesteri feladatokat is elvállalta, így vőfély nélkül is minden a lehető legnagyobb rendben zajlott az éjszaka folyamán. Ismerőseinknek segített a játékok lebonyolításában, és jól időzítette a zenéket az este folyamán. A repertoárban a teljes násznép megtalálta a számítását: volt mulatós, retro disco, és fiatalos számok is A buli fél 6-ig tartott, és végig kiváló hangulatban telt. Mindenkinek szívből tudjuk ajánlani őt.

Erika és Joci
Visegrád, 2014.09.27.

Attilát egy kollégája ajánlásával ismertük meg, első telefonbeszélgetésünkkor felkészült, szimpatikus és nagyon segítőkész volt. Szerencsére pont szabad volt az esküvőnk időpontjára. Beírt minket a naptárjába, de nem erőltetett ránk semmit. Az esküvőnk előtti személyes találkozónk alkalmával leegyeztettük mit szeretnénk és mit nem, ekkor is nagyon konstruktív volt, a beszélgetés során egyértelmű volt, hogy nagyon ért a szakmájához, és szereti is, amit csinál. A Nagy napunkon, mind emberileg mind felszerelésileg maximálisan elégedettek voltunk, kevesen voltunk, de olyan hangulatot csinált Attila, hogy egy százfős lakodalom is megirigyelte volna. Mindenre figyelt, amit előtte megbeszéltünk, összességében nagyon elégedettek voltunk, és jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki fergeteges hangulatot szeretne.

Veronika és Dávid
Győr, 2014.09.06.

Kedves Attila! Ez úton szeretnénk megköszönni, hogy remek munkáddal részese voltál életünk Nagy Napjának. Több, mint fél év telt el az esküvőnk óta, de azóta is hatalmas jókedvvel gondolok/gondolunk vissza arra a fantasztikus hangulatra, amit teremtettél ott nekünk! Csak és kizárólag pozitív véleménnyel tudunk lenni Rólad és a munkádról. Mindenben a segítségünkre voltál, ha kérdésünk vagy kérésünk volt Te teljesítetted azt. Az egyeztetések mindig összhangban zajlottak, remek ötletekkel álltál elő. Biztos vagyok benne, hogy bármikor újra csak és kizárólag Téged választanánk! A lakodalom után a násznép visszajelzése is teljes mértékben pozitív volt! Mindenkinek csak ajánlani tudlak, mert Veled a jó hangulat együtt jár! Minden jót, és további sikeres munkát kívánunk!

Gabriella és Miklós
Mór, 2014.08.30.

Miután eldöntöttük a DJ kontra zenekar kérdést, felvettük a kapcsolatot több esküvői DJ-vel (nem is tudtuk, hogy ilyen létezik), köztük Attilával, akit egy kollégája ajánlott. Attila a kezdetektől konstruktív és szimpatikus volt. Ajánlata kellően részletes, ő maga türelmes, udvarias és megoldás-orientált, hangulata mindig pozitív volt. Ő volt az egyetlen, aki a helyszín előzetes megtekintését kiemelten fontosnak tartotta (és el is jött persze), amit mi is nagyon fontosnak tartottunk. Külföldi lakhelyünk miatt főként emailen tartottuk a kapcsolatot, Attila mindig gyorsan és lényegre törően reagált. Tetszett, hogy ötleteinket és javaslatainkat mindig szakmai tartalommal megtöltve próbálta tovább csiszolni. Ha valami nem tűnt megoldhatónak, mindig jött legalább két másik ötlettel, hogy úgy viszont már megoldható lesz. Telefonon is mindig elérhető volt. Nagyon szerettük volna őt a megbízás előtt munka közben meghallgatni és megnézni, ezt is mindvégig támogatta, kaptunk tőle komplett listát a fellépéseiről, sőt néhány esküvői párral egyeztetett is, hogy benézhessünk a bulira. Ez végül kizárólag a külföldi tartózkodásunk miatt nem jött össze. Az időközben elkészült referencia-videóját várakozás nélkül eljuttatta nekünk, ezzel is még több információt adva magáról.

Sokat gondolkodtunk Attilával együtt a hangosítás és a világítás körülményein. A bepakolást egy nappal a rendezvény előtt közösen terveztük megcsinálni, hogy tudjunk reagálni a közben alakuló ötletekre. Nos, a kivitelezés végül a terem rövid rendelkezésre állása miatt a rendezvény napjára teljesen egyedül Attilára maradt… A templomi szertartás után a megérkezésünkkor a násznép bejövetele előtt még egy pillantást vetettem a teremre, és hogy mindent rendben találtam, az nem kifejezés: Attila egy jó adag LED-del a plafont megvilágítva (és a terem saját világítását teljesen kikapcsolva) páratlan színhangulatot teremtett, több LED-del néhány oszlopot, ablakot és sarkot világított meg, a LED BALL 3 lámpákból pedig két darab tökéletesen elegendő volt a tánctér fényeinek. A hangosításhoz elhelyezett egy plusz hangfalat a terem másik végébe, így a mikrofonos beszédeket mindig egyformán hallotta az egész násznép. A végleges berendezés tehát Attilától származott, de jobb nem is lehetett volna. A hangminőség tökéletes volt (pedig igen érzékeny a fülem erre).

Kértünk néhány számot a vacsorához, tortához, nyitótánchoz és a bulira, ezeket megfelelő helyen a megfelelő időben játszotta. A násznépről adtam kor és nem szerint információt, így fel volt készülve a különböző kívánságokra. A többi időt ő maga töltötte ki, tökéletesen. Nagyon jók voltak a konferálások jókor szólt jókat, se sokat, se keveset. Többször találtam vele szemkontaktust a rendezvény alatt (ez nekem fontos volt) és mindig láttam, hogy ott van fejben. A ceremóniamesterünkkel is kiválóan együtt működött.

Néhány érzés:
•könnyed és pontos kommunikáció, gyakorlatias észrevételek, láthatóan sok tapasztalat, szakmailag/műszakilag top, mindemellett szerény, udvarias, jókedvű, humoros.
•nem szerepel, teszi a dolgát, ahogy kell, végig „ott van”
•minden úgy van, ahogy megbeszéltük, számíthatok rá.
•nem tudom, hogy minek kellene szólni, de ami szól az jó és passzol
•nem tudom, hogy adott időben milyen fényeknek kéne világítani, de bármi történik
•éppen, elegendően világos és hangulatos a fény az egész teremben. (érkezés, vacsora, tánc, játék, beszédek, tortavágás, parti, stb.)
• nincs útban semmi, a kábelek diszkréten és biztonságosan vannak vezetve.

Hajnalka és Tamás
Sopron, 2014.08.02.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól sikerül. A szertartás hangosításával is meg voltunk teljesen elégedve, zenével, mindennel együtt szuper meghatóra sikerült, mindenki sírt :D A lagzin a zenék teljesen megfeleltek annak a stílusnak amit szerettünk volna, remekül éreztük magunkat, ezt szerintem a reggel 7 óráig tartó bulizás is bizonyítja :D Mindenkitől csak pozitív visszajelzést kaptunk, illetve, hogy ilyen jó hangulatú esküvőn még nem voltak és nehéz lesz majd túlszárnyalni. A vőlegény tanúja és menyasszonya már elkérték az elérhetőségedet, valószínűleg jövő nyáron lesz az esküvőjük, mindenkinek csak ajánlani tudunk. Nagyon szépen köszönjük a rengeteg munkát, a fergeteges bulit, életünk legszebb napjának megkoronázása volt!

Beáta és Milán
Nagykanizsa, 2014.07.12.

2014. július 12-én volt az esküvőnk, amin Attila hangosított. Egy közvetlen barátságos lagzit szerettünk volna, vőfély nélkül, ezért minden információt mi mondtunk a vendégeknek. Három helyszínen folytak az események, a kertben volt a fényképezkedés, fedett teraszon voltak a szertartások és egy zárt étterem részben volt a vacsora, az utána következő partyval együtt. Szerintem ez nem egyszerű helyzet a technika szempontjából. Attila mégis mindenben nagyon sokat segített nekünk, és profin hangosított mindhárom helyszínen. Kihangosította a szertartásokat, mikrofont kaptunk tőle a kis beszédeinkhez, és szuper bulit csinált, ami nem csak a vendégeknek tetszett, hanem még a fogadósunknak és a személyzetnek is. Megtáncoltatott mindenkit a gyerekseregtől elkezdve a nagyszülőkig. Nagyon élveztük vele a közös munkát, mert mindent meg lehetett vele beszélni és az esküvőn, valamint a partyn is tényleg azt és úgy csinálta, amit megbeszéltünk. Szóval mi csak ajánlani tudjuk :) Jó munkát neked a továbbiakban!

Bea és Attila
Zalaszentgrót, 2014.06.28.

A násznéppel együtt mi is nagyon jól éreztük magunkat. Azt a visszajelzést kaptuk vendégeinktől is, hogy ilyen jó lagziban már rég voltak. Nem bíztunk meg vőfélyt, így Rád bíztuk a vacsora és a lagzi idejére a ceremónia vezetését, melyet kiválóan végeztél. A kis létszám ellenére is mindig aktív volt a tánctér a mulatság egy pillanatra sem laposodott el egész hajnalig, minden korosztályt sikerült bevonni. Nagyon jól döntöttünk, hogy DJ-t választottunk és még jobban, hogy Téged. Már az első találkozás után éreztük a javaslataidból, hogy tapasztalatoddal nagyban hozzá tudsz járulni a buli sikeréhez, amely aztán be is igazolódott. Csak ajánlani tudunk és fogunk is!

Viki és Márk
Balatonlelle, 2014.05.24.

Attilával egy esküvőn találkoztam, ahol ő volt a DJ én pedig a fotós. Olyan szuper hangulatot varázsolt a lagziban, hogy legszívesebben én is táncra perdültem volna. Amikor a saját esküvőnk szervezésére került sor, nem volt kérdés, hogy ki legyen a zenei szolgáltatónk. Kifogástalan volt a hangosítás a szabadtéri polgári szertartáson, a lagziban nagyon gyorsan eltalálta a násznép zenei ízlését. Nekünk nem volt más dolgunk, mint jól érezni magunkat az esküvőnkön.

Linda és Balázs
Celldömölk, 2012.07.07.

Nagyon nehéz helyzetben voltunk, mert a helyszínünk 3 teremből tevődött össze. Azért olyan dj szerettünk volna, aki az ebből adódó technikai akadályokat is le tudja küzdeni. Attila ebből a szempontból is jó választás volt. Ő már előre látta mi fog problémát okozni a ceremónia – mesterünknek és milyen akadályai lesznek a slideshow vetítésnek ott ahol mi terveztük. Sikerült ezeket a problémákat megoldanunk és remekül sikerült az este. Nagyon tetszett az is, hogy a zenei kéréseink is teljesültek. Jók voltak a konferálások így nagyon gyorsan egy hullámhosszon volt a vendégeinkkel, akik azóta is sokszor emlegetik a bulit. Bátran ajánljuk azoknak, akik még a nagy nap előtt állnak.
ruboydee | retro disco | video disco | esküvői dj