Bemutatkozás Esküvői Dj Video disco Technika Referenciák Kapcsolat

Hogy miért is jött létre ez az oldal?
Azért mert láttuk amint megváltozik a világ és fejlődik a technika. Hallottuk amint újabb és újabb zenei irányzatok törtek előre. Tapasztaltuk a változást a szórakozóhelyeken és a szórakozni vágyók igényeinél is. Tudjuk, hogy napjainkban újra fénykorát éli a retro, a retro disco és a karaoke! Egy új ágazat is megjelent: az esküvői dj szolgáltatás. Mivel ezek minden korosztályt megérintenek, és a megjelenő mobil dj-k által bárhol kivitelezhetők lettek, új piac keletkezett. Ezen a piacon akár több generáció bulizhat egymás mellett, legyen szó: céges buliról, csapatépítő tréningről, leány-, vagy legénybúcsúról, születésnapról, üzleti vacsoráról, búcsúztatóról, vagy akár esküvőről. Ez az oldal tehát elsősorban azoknak készült, akik ilyen rendezvény megszervezésén és kivitelezésén gondolkodnak. Ha Ön ezek közé tartozik, a következő kérdéseket minden bizonnyal már feltette magának.

Miben lehetünk pont Mi jobbak vetélytársainknál?
Ön itt a világhálón már számtalan szolgáltató internetes oldalát fürkészhette végig. Oldalakat lehetne írni a retróról a karaokeről, zenei stílusokról, zenei repertoárról. Én nem teszem, mert biztos kifelejtenék valamit és azért sem, mert nem csak ez a lényeg. A lényeg az, hogy tudatosan készüljünk fel az előttünk álló feladatokra. Épp ezért mi már a kezdetek elején arra törekedtünk, hogy olyan technikai eszközöket vihessünk majd az Ön rendezvényére, amelyek már megjelenésben, hangzásban és látványban is a jövőbe mutatnak. Ehhez adjuk mi hozzá sok éves tapasztalatunkat és soha nem lanyhuló lelkesedésünket. Mindezt versenyképes áron kínálva, különben a XXI. században már nem tudnánk talpon maradni.

Hogy tudom rendezvényemet sikeressé tenni?
Szerintünk a legfontosabb, hogy ne a számítógépe mellett döntse el kire bízza rendezvényét! Térképezze fel alaposan a helyszínt és a lehető legtöbb információt szerezze meg a vendégeiről és azok igényeiről! Csak ezek ismeretében kérjen árajánlatot! Mi mindig is a többszöri kommunikáció hívei voltunk, de legjobban - ha van rá mód - a személyes találkozásnak örülünk a rendezvény helyszínén. Így biztos lehet abban, hogy nem fizet feleslegesen olyan technikai eszközért, amire pl. a terem adottságai miatt nincs is szüksége. De az miatt sem kell aggódnia, hogy esetleg kimarad valami, ami tovább emelhette volna a hangulatot.

Ha felkeltettük érdeklődését, nézze meg bemutatkozó videónkat és folyamatosan bővülő képgalériánkat, amelyek a mögöttünk álló rendezvényeken készültek a teljesség igénye nélkül.
Ha pedig konkrét elképzelése van rendezvényéről, kötelezettség nélkül ITT kérheti ingyenes ajánlatunkat!